Kuinka toimimme

Ostamme kaavoitettuja tontteja ja kehityskelpoisia kohteita.
Projektoimme, rakennamme, myymme ja vuokraamme.
Lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteilla.

CDSFINFUND PL 1-4 ovat lyhyen aikavälin nopea tuottoisia lainoja.
Kesto 1-5 vuotta.
CDSFINFUND VT 1-4 ovat pitkän aikavälin vuokratuotto lainoja.
Kesto 5-15 vuotta.

Tuottavasti ja turvallisesti.

Lainan merkitsijöille ja lainanantajille

Yhtiölle haetaan 12 000 000 € (kaksitoista miljoonaa) lainapääoma alkaen vuoden 2021 loppuun mennessä.

Merkintä tehdään merkintäasiakirjalla, jolloin sijoitus maksetaan yhtiön ilmoittamalle tilille, voimassaolevin ohjeistuksin ja yhtiön ilmoittaman maksuajan puitteissa. Uudet lainat tullaan kirjaamaan vapaaseen käyttöön yhtiön toimintaan.
Yhtiö antaa jokaiselle lainalle ja tuotolle 100% vakuuden velkakirjalla ja lainavakuutena.

Sijoituksen suuruus:

Minimisijoitus/laina 5000 €. Maksimisijoitus/laina on 500 000 €. Sijoitusyhtiöille rajaton, erikseen sovittuna. Kuitenkin enintään 50% kokonais lainaerästä.

Oikeus lainan tuottoon on oikeutettu siitä päivästä, kun laina on suoritettu yhtiön osoittamalle tilille ja merkintä on hyväksytty yhtiön hallituksen toimesta. Lainan tuotto maksetaan 12 kk välein. Lainan takaisinmaksu tapahtuu merkinnän aikana tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Costa Del Sol Finance Fund – CDSFINFUND Strategia.

Yhtiö kasvattaa tasettaan nopealla aikavälillä. Tällä luodaan yhtiölle ja lainanantajille turvattu korkotuotto.

Yhtiö hakee ostettavia kohteita pankeilta ja yhteistyökumppaneiden avulla. Yhtiö pyrkii hyödyntämään asuntomarkkinoilla suursijoittajille usein saavutettavissa olevaa etuosto-oikeutta sekä laajaa yli 30 vuoden kokemusta alalta hankkimalla pääsääntöisesti kokonaisia kohteita tai yksittäisiä, edullisia kohteita omistukseensa. Asunnot myydään vapailla markkinoilla pääosin yksitellen tai suursijoittajille ja vuokra-asuntosijoittajille kokonaisuutena.

Yhtiö voi jättää useita kohteita tuottamaan vuokratuottoja pitkän tähtäimen suunnitelmalla. Vuokrakohteisiin voi osallistua jatkolainalla siirtämällä CDSFINFUND PL 1-4 lainan edelleen, mikäli sijoittaja näin haluaa. Tai niiden julkaisun jälkeen uutena merkintänä. Nämä pitkän aikavälin lainat ovat CDSFINFUND VT 1-4 lainoja.

Lainoja voi merkitä tästä.

Lisätiedot:
Sähköpostitse: info(a)cdsfinfund.com

Tai alla olevalla kaavakkeella:

    Translate »