Turvattu laina

Yhtiölle haetaan enintään 12 000 000 € (kaksitoista miljoonaa) pääomaa Tämä on CDSFINFUND PL 1-4 lainat.

Minimisijoitus/laina on 5000€. Maksimisijoitus on 500 000€. Oikeus lainan tuottoon on oikeutettu siitä päivästä, kun laina on suoritettu yhtiön osoittamalle tilille ja merkintä on hyväksytty. Lainan tuotto maksetaan 12 kk välein. Lainan takaisinmaksu tapahtuu merkinnän aikana tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Costa Del Sol Finance Fund – CDSFINFUND PL 1-4

Yhtiö kasvattaa tasettaan nopealla aikavälillä julkaisemalla CDSFINFUND 1-4 lainat. Tällä luodaan yhtiölle turvattu käyttöpääoma, tätä kautta saavutetaan lainanantajille myös sopimuksen mukainen turvattu tuotto.

Yhtiö hakee ostettavia kohteita pankeilta ja yhteistyökumppaneiden avulla. Yhtiö pyrkii hyödyntämään asuntomarkkinoilla suursijoittajille usein saavutettavissa olevaa etuosto-oikeutta, hankkimalla pääsääntöisesti kokonaisia kohteita tai yksittäisiä, edullisia kohteita omistukseensa. Asunnot myydään vapailla markkinoilla pääosin yksitellen tai suursijoittajille ja vuokra-asuntosijoittajille kokonaisuutena.

Yhtiö voi jättää useita CDSFINFUND PL 1-4 kohteita tuottamaan vuokratuottoja pitkän aikavälin suunnitelmalla CDSFINFUND VT 1-4 kohteisiin.

  • CDSFINFUND PL 1 päättynyt
  • CDSFINFUND PL 2 merkittävänä nyt
  • CDSFINFUND PL 3 merkittävänä 2023 Q1
  • CDSFINFUND PL 4 merkittävänä 2023 Q4

CDSFINFUND VT 1-4 – Vuokratuotto lainat

Tuleviin vuokrakohteisiin voi osallistua siirtämällä CDSFINFUND PL 1-4 pääoman ja tuoton suoraan CDSFINFUN VT 1-4 – lainaksi. Näin lainanantaja saa pitkäaikaista tuottoa 5-15 vuotta. Vaihtoehtoisesti voi osallistua suoraan uutena asiakkaana CDSFINFUND VT 1 lainaan merkitsemällä sen haluamana ajankohtanaan.
Merkinnän voi tehdä aikasintaan 2023 Q1 aikana ja jälkeen.
Vuokratuottolaina on minimissään 50 000€

CDSFINFUN VT 1 – Vuokratuotto takuulla ja etukäteen

Kaikkien vuokrakohteiden vuokratuotot tuloutetaan yhteistyökumppani rahoituslaitoksen kanssa meille aina kerran vuodessa. Näin CDSFINFUND saa aina vuokrat vuosittain etukäteen, ilman luottoriskejä. Samassa lainan tuotto maksetaan aina vuosittain etukäteen lainanantajille.
Tämän varmempaa vuokratuotto tuotetta ei ole aiemmin markkinoilla ollut.

  • CDSFINFUND VT 1 2023 Q1
  • CDSFINFUND VT 2 2023 Q2
  • CDSFINFUND VT 3 2023 Q3
  • CDSFINFUND VT 4 2023 Q4


Kysy toimintatapaa ja tuottoa lainallesi meiltä.

Voit ottaa yhteyttä meihin tästä tai alla olevalla lomakkeella:

    Translate »